Se incarca...

Cum comand

Comanda de minim 300 lei si beneficiezi de transport gratuit

Cum comand

Klient.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de comanda

1. Comandă pe site

Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse, datorita urmatoarelor avantaje:

- Produsul este identificat clar si orice erori sunt evitate;
- Aveti acces permanent la stadiul comenzii Dumneavoastra si la comentariile pe care consultantii nostri de vanzari le adauga acestei comenzi.

Pentru a lansa comenzi este necesar sa va inregistrati (adica sa va creati un cont de client), folosind date de identificare valide. Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul CUMPARA. Acest buton il puteti gasi in dreapta fiecarui produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Cand aveti in cos toate produsele pe care doriti sa le cumparati si va decideti sa trimiteti comanda, in Cosul de cumparaturi aveti de ales: modalitatile de livrare si plata, tipul cumparatorului (persoana fizica sau juridica), adresele de facturare si de livrare; puteti sa adaugati oricand datele despre firma Dumneavoastra sau alte adrese folosind Contul meu. Daca aveti alte observatii in legatura cu comanda, le puteti scrie la rubrica Observatii. Dupa ce ati bifat optiunile dorite, dati click pe butonul Trimite comanda.

2. Comanda telefonică

Pentru comenzi telefonice sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos si unul dintre consultantii nostri de vanzari va va prelua comanda :

TELEKOM 021.444.22.10 / 021.444.10.78
ORANGE    : 0731.621.848