Filtre Brita Maxtra Set 3

Comanda de minim 300 lei si beneficiezi de transport gratuit

Filtre Brita Maxtra Set 3
90,00 lei
Sunt 0 review-uri / Adauga un review
Adauga in cos
COD PRODUS: BR100232 / Livrare imediata / PRIMESTI 1 punct
TELEFON 021 444 10 78 / 021 444 22 10 / 0731 621 848 / Email office@klient.ro

Descrierea produsului

Filtre Brita Maxtra Set 3

Cartusul filtrant Brita MAXTRA, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca Brita. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa potabila (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia).

Cartusul filtrant BRITA Maxtra, avand o tehnologie unica de filtrare (ce contine un amestec testat de rasina schimbatoare de ioni si carbune activ), reduce depunerile de calcar si alte substante, cum ar fi clorul, care afecteaza gustul si mirosul apei de la robinetul dumneavoastra, reduce metalele grele (cupru, plumb) precum si majoritatea pesticidelor. Sunt reduse si impuritatile organice. Rezultatul este o apa curata, limpede, cu un gust deosebit. Bauturile calde, reci si mancarurile vor avea un gust mult mai bun. De acum poti bea apa de la robinet, fara probleme si fara sa mai cari bidoane.

Pentru un consum de 2 l de apa pe zi, de persoana, recomandam unei familii de 2 persoane sa schimbe cartusul o data pe luna, iar unei familii de 4 persoane recomandam schimbarea o data la 2 saptamani.

Sunt 0 review-uri

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

ADAUGA UN REVIEW