Termeni si conditii

Comanda de minim 300 lei si beneficiezi de transport gratuit

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.klient.ro, ceea ce include vizitarea şi cumpărarea produselor afişate pe site, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. www.klient.ro şi toate informaţiile conţinute de acest site sunt proprietate a S.C. Coffee Style International S.R.L

Klient.ro face eforturi pentru ca informaţiile prezente pe acest site să fie cât mai clare şi precise. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe în cazul specificaţiilor sau dacă preţul este modificat de către furnizor fără preaviz sau pot exista erori de operare. Factura proformă are conţinut informativ, rareori pot exista discordanţe la transport, deoarece acesta este calculat în funcţie de greutatea produsului și kilometrii suplimentari, iar la unele produse încă nu se cunoaşte acest parametru.

Fotografiile afişate pe site au caracter informativ şi pot conţine accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

Noi, S.C. Coffee Style International S.R.L ne declinăm răspunderea pentru erorile apărute din cauza software-ului sau a altor defecţiuni tehnice.

Promoţiile prezentate în site sunt valabile numai în limita stocului disponibil.

În cazul în care încercaţi accesarea datelor unui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului Klient.ro sau de a afecta serverul pe care rulează aplicația software a site-ului Klient.ro, vor fi considerate tentative de fraudă a sistemelor Klient.ro şi va demara cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Orice litigiu între Clienţi și Socitate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit ştergerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Bucureşti, România.

Klient.ro îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor termene şi prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.klient.ro fără vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Pentru orice lămuriri vă rugam să ne contactaţi la adresa vanzari@klient.ro